tag:blogger.com,1999:blog-8872728672276043709.post7471488112670122134..comments2024-01-05T09:31:35.134+01:00Comments on Tani weganizm*: Dżem truskawkowyAgatahttp://www.blogger.com/profile/08367309831608382386noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8872728672276043709.post-13653211978227324932014-06-19T20:54:30.541+02:002014-06-19T20:54:30.541+02:00Właśnie...widzę,że też masz juz mętlik w głowie od...Właśnie...widzę,że też masz juz mętlik w głowie odnośnie fruktozy. :) Ja też. Wiem tylko tyle,że lepiej użyć czegoś innego od białego cukru. Niestety specjaliści od sprzedaży muszą "zachęcać" do kupowania cukru,więc też są tworzone strony negatywnie wypowiadające się na temat fruktozy,czy cukru trzcinowego. Ja sama chcę spróbować z fruktozą. Tylko nigdy jeszcze nie robiłam dżemu ani konfitur z owoców. :)zozolkaahttps://www.blogger.com/profile/14125010277108441775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8872728672276043709.post-44763142378469692412013-06-30T14:29:28.745+02:002013-06-30T14:29:28.745+02:00Przetwórstwo pełną parą :) Oj, dopiero ucze się go...Przetwórstwo pełną parą :) Oj, dopiero ucze się gotowania i pieczenia, przetwory zostawię sobie do późniejszej nauki. Bardzo imponuje mi to, jak ktoś sam robi dżem, mimo że w sklepach jest ich na pęczki. Jednak co swoje, to swoje. Zdrowe, bez konserwantów. Ma się pewność, że będzie dobre! :)<br />Dariawkuchni.*Dhttps://www.blogger.com/profile/06198606047969433047noreply@blogger.com